Menu
Your Cart

Yksityisyyden suoja

Asiakkaan henkilökohtaisten tietojen käsittely


Tilauksen vahvistaminen vaatii asiakkaan rekisteröitymistä. Rekisteröintiä varten asiakkaan tulee ilmoittaa Nimensä, syntymäaika, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.

Omoi Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja Omoi Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.

Rekisteröityneiden asiakkaiden tietoja käytetään jäsenkirjeen lähettämiseen sekä tehtyjen tilausten toimittamiseen ja laskuttamiseen. Rekisteröitymällä asiakas antaa Omoi Oy:lle luvan käyttää tietoja suoramarkkinointiin muulla, kuin sähköpostin välityksellä (esim. tavallisella postilla).

Jos haluat kertoa kaverillesi ja suositella sivustoamme Suosittele ystävälle –kohdassa, pyydämme ystäväsi nimen ja sähköpostiosoitteen. Lähetämme ystävällesi yhden kerran sähköpostia, jossa kutsutaan ystäväsi tutustumaan sivustollemme. Omoi.fi ei tallenna kyseisiä tietoja.

Omoi Oy pidättäytyy vastuusta mikäli asiakkaan tiedot joutuvat ulkopuolisten tietoon Omoi Oy:stä riippumattomien tietomurtojen takia, esimerkiksi jos palvelimelle tapahtuu tietomurto, jota Omoi Oy:n henkilökunta ei olisi voinut estää. Asiakas on itse vastuussa omasta tunnuksestaan ja on velvollinen vaihtamaan salasanaa mikäli epäilee sen joutuneen ulkopuolisten tietoon.

Asiakkaan pankki- tai luottokorttien tiedot eivät ole Omoi Oy:n henkilökunnan nähtävissä. Maksut tapahtuvat aina maksupalvelun palvelimella SSL-suojatun yhteyden kautta!

Omoi.fi sivustot saattavat sisältää linkkejä toisille sivustoille. Muistathan että siirtyessäsi näiden linkkien kautta toisille sivustoille, poistut www.omoi.fi:stä. Luethan myös näiden sivustojen yksityissuojatiedot, sillä ne voivat poiketa omoi.fi yksityissuojasta.

Omoi Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän tiedotteeseen, kuitenkin ilmoittamalla asiasta asiakkaalle.

Henkilötietolain (HetiL 523/99, 10 §) mukainen rekisteriseloste

1 Rekisterinpitäjä
Omoi Oy Postiosoite: Saksanahontie 12, 45720 Kuusankoski, Finland
Sähköposti: info@omoi.fi

2 Rekisterien nimet
Omoi Oy asiakasrekisteri.

3 Rekisterien käyttötarkoitukset
Rekisteri on tarkoitettu Omoi Oy:n ja sen asiakkaiden väliseen palvelusuhteiden hoitoon. Rekisteriä ei käytetä ilman asiakkaan suostumusta sähköiseen suoramarkkinointiin.

4 Rekisterien tietosisällöt
* Käyttäjän henkilökohtaiset tiedot (nimet)
* Käyttäjän yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköposti)
* Uutiskirjeen tilauksen hyväksyminen (sähköpostisuoramainonta)
* Tilaustiedot
* Tilatut tuotteet
* Tilauksen päivämäärä
* Tilauksen maksutapa
* Viitenumero
* Tilaushistoria
* Käyttäjän sivustolta lähettämät sähköpostiviestit (viestin sisältö ja header-tiedot)
* Internet-palvelimen tekniset lokitiedot (sisältävät käyttäjän IP-osoitteen ja tietoja käyttäjän selaimesta)

5 Säännönmukaiset tietolähteet
Ainoastaan ko. henkilöt itse.

6 Rekisterin suojauksen periaatteet
Tiedot on tallennettu MySQL-tietokantaan, joka on sijoitettu Hostingpalvelu:n palvelimelle. Sovellus sallii tietokannan tietojen muuttamisen ja käsittelyn ainoastaan käyttäjätunnistukseen perustuen ja edelleen ainoastaan tietokannan ylläpitäjä voi muuttaa tietokannan tietoja. Kannan käsittely tapahtuu ainoastaan sovelluksen kautta.

7 Tarkastusoikeus
Henkilöllä on Henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Jos haluat nähdä tietosi, lähetä pyyntö osoitteeseen info@omoi.fi.


Payments

When making a payment, the personal data to execute the payments are collected by companies who process the payments.

  • Paypal for payments made through Paypal.
  • Maksekeskus AS for Finnish Bank payments.

Shipping

For us to ship your order, your personal details are processed through the postal and courier companies shipping software. Your name, address, email and phone number are used to allow us to deliver your order. These details are shown on the postal labels.


Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lue lisää.