Menu
Your Cart

Käyttöehdot

1. Yleistä

1.1. Tämä käyttäjäsopimus sisältää Omoi Oy:n (jäljempänä "Palvelun tarjoaja") Omoi-verkkopalvelun (jäljempänä Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.  
1.2. Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Omoi Oy, Saksanahontie 12, 45720 Kuusankoski. Y-tunnus 2207525-7.
1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle.


2. Muutokset  

2.1. Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.  
2.2. Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.   


3. Verkkotunnusten luominen  

3.1. Käyttäjä luo verkkotunnukset täyttämällä yhteystietolomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Näin käyttäjä rekisteröityy Omoi Oy:n verkkopalvelun käyttäjäksi.  
3.2. Tunnusten luominen on maksutonta eikä edellytä tilaamista.  
3.3. Palvelun tarjoaja voi halutessaan evätä tunnukset. 

 

4. Henkilötiedot ja niiden käyttö  

4.1. Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, käyttäjätunnus ja salasana.  
4.2. Palvelun tarjoaja ei luovuta tietoja ulkopuolisille  
4.3. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.  
4.4. Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.  
4.5. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.  
4.6. Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.   


5. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet  

5.1. Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta. Käyttäjätunnuksia ei voi siirtää toiselle.  
5.2. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä.   

6. Riitojen ratkaisu Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Sopimuksesta aiheutuvat riidat, mikäli niitä ei saada ratkaistua neuvottelemalla, ratkaistaan Kouvolan käräjäoikeudessa.


Ennakkotilaukset

Ennakkotilauksissa on 2 vaihtoehtoa: 3-6 viikon toimitusajalla sekä arvioitu toimitusaika.  
Tiedotamme tilauksen vaiheista. Jos tuote on myöhässä, olemme  yhteydessä sähköpostilla. Varmistathan, että sähköpostisi on oikein  tilausta tehdessä. Laitathan meille sähköpostia, jossa on  tilausnumerosi, jos esim. tilauksen toimitusosoite muuttuu. HUOM!  Ennakkotilaustuotteet ja varastotuotteet lähetetään yhtä aikaa.  Ennakkotilauksen peruuttamisesta perimme 5% tuotteen hinnasta. Samalla  peruutamme ennakkotilaus-oikeutesi, jolloin et voi enää tilata tuotteita ennakkotilaus alennuksella. Otamme vastaan toiveita tuotteista ja  sarjoista :)           
   

Tilauksen tekeminen       

Halutut tuotteet lisätään ostoskoriin, jotta ne voidaan tilata. Pakolliset kentät täytyy täyttää ja sopivin tilauksen toimitustapa valitaan tilauksen viimeistelemistä varten. Tämän jälkeen tilauksen kokonaissumma tulee näkyviin. Summa voidaan maksaa verkkopankkisiirrolla (Maksekeskus AS) tai maksamalla Paypalin maksutavalla. Kaikki hinnat ovat näkyvissä euroissa. Maksu tapahtuu turvallisessa ympäristössä. Maksun jälkeen painetaan ” Return to Merchant’”. Tilauksen tekemisen jälkeen tilausvahvistus lähetetään sähköpostiin.
Lasku lisätään pakettiin toimituksessa. Sopimus astuu voimaan, kun maksettu summa siirtyy verkkokaupan pankkitilille. Jos emme voi lähettää tilausta varastopuutteiden tai muiden syiden takia, ostajalle ilmoitetaan asiasta mahdollisimman nopeasti ja maksetut rahat (sisältäen myös postikulut) hyvitetään ripeästi enintään 14 päivän jälkeen ilmoituksesta.

Lähetysten ja maksujen palautukset

Lukekaa palautusehtomme täällä. Pakettia, jota ei ole noudettu Postista tai jota ei ole toimitettu uudelleentoimituksen järjestämättä jättämisen vuoksi ei pidetä palautettuna. Postituskuluja ei palauteta.

Ennakkotilaukset 

Ennakkotilauksissa on 2 vaihtoehtoa: 3-6 viikon toimitusajalla sekä arvioitu toimitusaika.  Tiedotamme tilauksen vaiheista. Jos tuote on myöhässä, olemme yhteydessä sähköpostilla. Varmistathan, että sähköpostisi on oikein tilausta tehdessä. Laitathan meille sähköpostia, jossa on tilausnumerosi, jos esim. tilauksen toimitusosoite muuttuu. HUOM! Ennakkotilaustuotteet ja varastotuotteet lähetetään yhtä aikaa. Ennakkotilauksen peruuttamisesta perimme 5% tuotteen hinnasta. Samalla peruutamme ennakkotilaus-oikeutesi, jolloin et voi enää tilata tuotteita ennakkotilaus alennuksella. Otamme vastaan toiveita tuotteista ja sarjoista :)   

Keräilytuotteet ja ikävaroitukset

Omoi.fi tarjoaa anime- ja muita populaarikulttuurituotteita ensisijaisesti yli 14-vuotiaille keräilijöille ja faneille. Kaikilla figuureilla, pehmoleluilla ja lisätavaroilla on TUKEHTUMISVAARA eivätkä ole soveliaita alle 4-vuotiaiden ylettyville. Ostaja on itse vastuussa kyseisen määräyksen noudattamisesta, sillä Omoi.fi ei ole vastuussa ostettujen tuotteiden sopimattomasta väärinkäytöstä.


Itsekootun tai -käytetyn esineen vaurio

Tietyt tuotteet saatavilla Omoi.fi:lla tarvitsevat jonkinlaista itsekokoamista tai -käyttömenetelmää. Omoi.fi ei ota vastuuta tuotteista, jotka ovat vaurioituneet virheellisestä kokoamisesta tai käytöstä.


Valuutta

Omoi.fi hinnat näkyvät vain euroissa ja vastaanotamme ainoastaan maksut, jotka ovat euroissa. Ennen tilausta on tarvittaessa tarkistettava valuuttojen vaihtokurssit hinta-arviota varten.


Värit, kuvaukset, hinnat – huomio:

Muistutamme, että pyrimme tarjoamaan teille värillisiä kuvia, jotka ovat mahdollisimman täsmällisiä, mutta väreissä saattaa olla hieman erilaisuuksia tietokoneen selaimen tai monitorin takia. Vaikka yritämme aina välttää virheitä ja epätäsmällisyyksiä, niitä voi silti ilmetä. Mm. hinnassa, värissä ja tekstissä voi esiintyä virheitä ja epätäsmällisyyksiä. Jos tällainen virhe esiintyy, ilmoitamme korjatuista yksityiskohdista ja kysymme, jos asiakas haluaa jatkaa ostosta tai perua tilauksen.


Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lue lisää.