Menu
Your Cart

Yksityisyyden suoja

Asiakkaan henkilökohtaisten tietojen käsittely.

Tilauksen vahvistaminen vaatii asiakkaan rekisteröitymistä. Rekisteröintiä varten asiakkaan tulee ilmoittaa Nimensä, syntymäaika, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero   Omoi Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja Omoi Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille   Rekisteröityneiden asiakkaiden tietoja käytetään jäsenkirjeen lähettämiseen sekä tehtyjen tilausten toimittamiseen ja laskuttamiseen. Rekisteröitymällä asiakas antaa Omoi Oy:lle luvan käyttää tietoja suoramarkkinointiin muulla, kuin sähköpostin välityksellä (esim. tavallisella postilla)   Jos haluat kertoa kaverillesi ja suositella sivustoamme Suosittele ystävälle –kohdassa, pyydämme ystäväsi nimen ja sähköpostiosoitteen. Lähetämme ystävällesi yhden kerran sähköpostia, jossa kutsutaan ystäväsi tutustumaan sivustollemme. Omoi.fi ei tallenna kyseisiä tietoja   Omoi Oy pidättäytyy vastuusta mikäli asiakkaan tiedot joutuvat ulkopuolisten tietoon Omoi Oy:stä riippumattomien tietomurtojen takia, esimerkiksi jos palvelimelle tapahtuu tietomurto, jota Omoi Oy:n henkilökunta ei olisi voinut estää. Asiakas on itse vastuussa omasta tunnuksestaan ja on velvollinen vaihtamaan salasanaa mikäli epäilee sen joutuneen ulkopuolisten tietoon  Asiakkaan pankki- tai luottokorttien tiedot eivät ole Omoi Oy:n henkilökunnan nähtävissä. Maksut tapahtuvat aina maksupalvelun palvelimella SSL-suojatun yhteyden kautta!
 

Omoi.fi sivustot saattavat sisältää linkkejä toisille sivustoille.

Muistathan että siirtyessäsi näiden linkkien kautta toisille sivustoille, poistut www.omoi.fi:stä. Luethan myös näiden sivustojen yksityissuojatiedot, sillä ne voivat poiketa omoi.fi yksityissuojasta Omoi Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia tähän tiedotteeseen, kuitenkin ilmoittamalla asiasta asiakkaalle   
 
Henkilötietolain (HetiL 523/99, 10 §) mukainen rekisteriseloste
Rekisterinpitäjä
Omoi Oy Postiosoite: Saksanahontie 12, 45720 Kuusankoski, Finland Sähköposti: info@omoi.fi     
 

Rekisterien nime Omoi Oy asiakasrekisteri     

Rekisterien käyttötarkoitukse Rekisteri on tarkoitettu Omoi Oy:n ja sen asiakkaiden väliseen palvelusuhteiden hoitoon. Rekisteriä ei käytetä ilman asiakkaan suostumusta sähköiseen suoramarkkinointiin.     

Rekisterien tietosisällö 

 • Käyttäjän henkilökohtaiset tiedot (nimet) 
 • Käyttäjän yhteystiedot (osoite, puhelinnumero, sähköposti) 
 • Uutiskirjeen tilauksen hyväksyminen (sähköpostisuoramainonta) 
 • Tilaustiedot 
 •  Tilatut tuotteet 
 • Tilauksen päivämäärä 
 • Tilauksen maksutapa 
 • Viitenumero 
 • Tilaushistoria 
 • Käyttäjän sivustolta lähettämät sähköpostiviestit (viestin sisältö ja header-tiedot) 
 • Internet-palvelimen tekniset lokitiedot (sisältävät käyttäjän IP-osoitteen ja tietoja käyttäjän selaimesta)      

Säännönmukaiset tietolähtee Ainoastaan ko. henkilöt itse.     

Rekisterin suojauksen periaattee Tiedot on tallennettu MySQL-tietokantaan, joka on sijoitettu Hostingpalvelu:n palvelimelle. Sovellus sallii tietokannan tietojen muuttamisen ja käsittelyn ainoastaan käyttäjätunnistukseen perustuen ja edelleen ainoastaan tietokannan ylläpitäjä voi muuttaa tietokannan tietoja. Kannan käsittely tapahtuu ainoastaan sovelluksen kautta.

Tarkastusoikeus 
Henkilöllä on Henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Jos haluat nähdä tietosi, lähetä pyyntö osoitteeseen info@omoi.fi.

Maksut

Maksua suoritettaessa maksuja käsittelevät yritykset keräävät maksujen suorittamista varten tarvittavat henkilötiedot.

·         Paypal: Paypalin kautta suoritetuille maksuille

·         Maksekeskus AS: suomalaisten pankkien maksuille

Toimitus

Jotta voimme lähettää tilauksenne, henkilötietojanne käsitellään posti- ja kuriiriyhtiöiden toimitusohjelmistojen kautta. Nimeänne, osoitettanne, sähköpostianne ja puhelinnumeroanne käytetään tilauksen toimittamiseen. Nämä tiedot näkyvät postitarroissa.

 


Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lue lisää.