Menu
Your Cart

Toimitusohjeet

Toimitusaikamme ovat vain suuntaa antavia. Yritämme lähettää tilaukset 3 työpäivän kuluessa.

Suomi:

Pieni paketti: arvioitu toimitusaika on 3 työpäivää (4,50 €) – mukana lähetyksen seuranta

Paketti: 2–3 työpäivää (6,50 €) – mukana lähetyksen seuranta

Mahdolliset pidemmät toimitusajat ilmoitetaan verkkosivujemme koti- ja kassasivuilla. Myöhästymiset voivat johtua vapaapäivistä tai muista käytänteistä. Emme vastaa kuljetusyritysten aiheuttamista myöhästymisistä.

Kansainväliset asiakkaat:

Mahdolliset pidemmät toimitusajat ilmoitetaan verkkosivujemme koti- ja kassasivuilla. Myöhästymiset voivat johtua vapaapäivistä tai muista käytänteistä. Emme vastaa kuljetusyritysten aiheuttamista myöhästymisistä.

Lisätietoja toimituskuluista on saatavilla kassasivuillamme. Alla on ohje.

Toimitus EU:hun: arviolta 9 € noin 2,9 kg asti.

Itävalta, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Tšekki, Tanska, Viro, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Irlanti, Italia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Alankomaat, Puola, Portugali*, Romania, Slovakian tasavalta, Slovenia, Espanja*, Ruotsi.

*joillakin alueilla toimituskulut voivat vaihdella.

Kiinteitä hintoja alle 2,9 kg paketeille ei ole seuraaville maille: Kypros, Malta.

Yhdistynyt kuningaskunta: tällä hetkellä emme toimita Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Toivomme, että jatkamme tätä palvelua pian!

Toimituskulut lasketaan kassalla. Toimituskulut voivat muuttua.

Käyttämämme postipalvelu:

Joillekin maille on useita toimitustapoja. Ole hyvä ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. Kaikki palvelut voidaan luokitella ”ensisijaisiksi palveluiksi”.

Tässä on perusselitys eri palveluista:

Postin lähetysten seuranta:

Tämä on Postin Priority-postipakettipalvelu, johon kuuluu lähetyksen seuranta. Lähetystunnus annetaan, kun tilaus on lähetetty.

Suomen Postin verkkosivu seurantaa varten: https://www.posti.fi/fi/seuranta

GLS:n pakettiseuranta:

GLS on luotettava toimituspalvelu, jolla on asiatuntemusta EU:n sisällä tapahtuvissa lähetyksissä. Tähän palveluun sisältyy lähetyksen seuranta. Pakettinumero annetaan, kun tilaus on lähetetty. Vain 2,9 kg asti.

GLS:n pakettiseurannan verkkosivu: https://gls-group.com/FI/fi/laehetysseuranta

 

Euroopan ulkopuolella.

Toimituskulut lasketaan kassalla. Voit myös löytää toimituskululaskurin valitsemalla ”Näytä ostoskori”. Täytettyäsi osoitetiedot ALV poistetaan EU:n ulkopuolisilta kohdemailta.

Jos tilaat verkkosivuiltamme tuotteita toimitettavaksi Suomen ulkopuolelle, niistä voidaan periä tuontitulleja ja -veroja toimituksen saapuessa määränpäähänsä. Olette vastuussa kaikista vastaavanlaista tuontitulleista ja -veroista. Huomatkaa, ettemme voi hallita näitä maksuja tai ennalta-arvioimaan niiden määrää. Olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä paikalliseen tullitoimistoonne saadaksenne lisätietoja ennen tilauksen tekemistä.

Huomatkaa myös, että teidän on noudatettava kaikkia soveltuvia lakeja ja määräyksiä siinä maassa, johon tuotteet toimitetaan. Emme ole vastuussa mistään rikkomistanne laeista. 

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lue lisää.